Sujuvan asiakaspalvelun englantia ulkolaisten turistien kanssa toimiville kuljettajille -ammattipätevyyspäivä 22.11. Rovaniemellä

| Julkaistu26.10.2018 14:00

Ulkomaalaisten matkustajien osuus Suomeen kasvaa koko ajan. Bussit ovat tärkeä osa heidän liikkumisessaan eri käyntikohteisiin ja heitä haettaessa/viedessä satamiin, lentokentälle ja hotelleihin. BAK on hyväksyttänyt direktiivipäiväksi koulutusohjelman, joka sisältää paljon käytännön harjoituksia ja kattavan materiaalipaketin räätälöitynä tilausajokuljettajien erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin turistien kanssa.

Koulutus soveltuu kaikille kuljettajille nykyisestä kielen osaamisesta riippumatta. Kouluttaja huomioi koulutuksen aikana osallistujien erilaisen lähtötason.

Kouluttajana toimii Tomi Välimaa, joka on kokenut englannin kielen ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja. Hän on aiemmin toteuttanut yhteistyössä BAKin kanssa useita asiakaspalvelua, kielitaitoa ja työhyvinvointia tukevia koulutuksia. Tomin koulutukset ovat saaneet kuljettajilta hyvää palautetta niiden käytännönläheisyydestä ja mukavasta ilmapiiristä.

LINKKI ohjelmaan

Koulutuspäivä toteutetaan Rovaniemellä Santasport Lapin Urheiluopiston koulutustiloissa (Hiihtomajantie 2). Koulutuspäivän hinta on 180 e + alv/henk. sisältäen kattavan oppimateriaalin, jota voi hyödyntää käytännön työssä. Trafin rekisteröitymismaksu on 17,00 euroasekä tila-, kahvi- ja lounaskustannukset 34,00 euroa/henk.

Ilmoittautumiset 12.11. mennessä kristiina.manninen@lal.fi.