Ammattipätevyyskoulutuspäivä Jyväskylässä 18.6.2018!

| Julkaistu12.6.2018 13:40

BAK on tarjonnut liittokokoustapahtuman yhteydessä jo usean vuoden ajan ammattipätevyyspäivää pääkohderyhmänä yrittäjäkuljettajat. Aiheet ovat vaihdelleet eri vuosina. Tänä vuonna aiheena on yrittäjän oma sekä kuljettajien hyvinvointi ja vireys.  Asiantuntijana päivässä on johtava valmentaja Helena Pahkajärvi, jolla on laaja osaaminen aiheesta. Helena tekee BUS 2018 –näyttelyssä BAKin osastolla myös ryhtikatsastuksia.

Linkki OHJELMAAN

Koulutuspäivän hinta on Linja-autoliiton jäsenyritysten edustajille ja jäsenyritysten kuljettajille 140,00 euroa+ alv/henk. Osallistumismaksuun kuuluvana osallistujat saavat päivän materiaalin. Osallistumismaksun lisäksi peritään Trafin rekisteröitymismaksu direktiivipäivästä 17,00 euroa ja Sokos Hotel Alexandran kahvi-ja ruokailupaketti 42,50 + alv/henk.

Ilmoittautuminen 8.6. mennessä, kristiina.manninen@lal.fi