Tilausajoyrittäjien ”kokoontumisajot” 21.- 22.11.2018 Power Parkissa

| Julkaistu5.10.2018 14:57

Bussimatkailun neuvottelupäivät järjestetään jo viidennen kerran Linja-autoliiton jäsenyritysten ja –yrittäjien kokoontumisajot –teemalla. Tavoitteena on käydä läpi ajankohtaisia,
bussimatkailuun liittyviä aiheita, verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia kollegojen kesken. Toisena päivänä tilaisuudesta on mahdollisuus hankkia myös yksi ammattipätevyyspäivämerkintä.

Miksi osallistua?
Brändi on ihmisten mielikuva yrityksestä ja se on monen tekijän summa. Brändin ja sen rakentaminen on noussut entistä tärkeämpään rooliin digitalisaation kiristäessä kilpailua yritysten välillä.
Ensimmäisenä päivänä saamme tietoa yrityksen brändin rakentamisesta ja kehittämisestä.

Ensimmäisen päivän päätteeksi Volvo esittelee uutta bussimallistoa; mahdollisuus koeajoon.

Toisena päivänä on tarjolla kattava tietopaketti siitä, miten työssä voidaan hyödyntää digitaalisia paikannus-, seuranta- ja toiminnanohjausjärjestelmiä.
Päivän tavoite:

• antaa yleiskuva bussialan digitalisaatiosta ja järjestelmistä, kuten toiminnanohjaukseen ja reaaliaikaiseen paikkatietoon pohjautuvat palvelut
  • tunnistaa digitalisaation mahdollisuudet bussiyhtiön toimintojen tehostamisessa, kustannusrakenteen hallinnassa ja kuljettajan työssä
  • opastaa kuljettajaa käyttämään työssään digitaalisia järjestelmiä

Ohjelma toteutetaan BAKin hyväksyttämän direktiivipäivän mukaisena ja siitä on mahdollisuus saada ammattipätevyysmerkintä.

Linkki OHJELMAAN.

Neuvottelupäivien osanottomaksu on 195 euroa/henk.+ alv. Power Parkin kokouspaketin hinta sisältäen molempien päivien tilavuokrat, lounaat, iltapäiväkahvit/teen,
kolmen ruokalajin illallisen ja majoituksen 2hh Park Hotel Härmässä on 129 euroa + alv.  Yhden huoneen lisämaksu on 40,00/hlö.
Ne, jotka haluavat 2. päivän jatkokoulutuspäivästä ammattipätevyysmerkinnän, peritään Trafin rekisteröitymismaksu 17 euroa/henk.

Ilmoittautumiset 6.11. mennessä, ilmoitathan samalla huonetoiveesi ja ruokavaliot.