BUSSILLA ULKOMAILLE -koulutuspäivät keväällä 2018

| Julkaistu25.1.2018 15:41

BUSSILLA ULKOMAILLE -KOULUTUS

Bussialan Kehittämispalvelut Oy järjestää kevään 2018 aikana ammattipätevyyspäiviksi hyväksyttäviä koulutuspäiviä. Yhtenä aiheena on direktiivipäiväksi hyväksytetty ohjelma, BUSSILLA ULKOMAILLE.  Muista aiheista tiedotamme myöhemmin.

Bussilla ulkomaille koulutuspäiviä on kolmella eri alueella. Päivän kesto on direktiivipäivän vaatima, 7 tuntia.

Tämän sisältöisiä koulutuspäiviä on toteutettu viime vuonna myös kolmella eri paikkakunnalla. Niistä saatu palaute on ollut erinomaista. Koulutuspäivän on todettu parantavan kuljettajan osaamista ja tietoa mm. eri maiden liikenneolosuhteista ja muuttuvista säännöksistä. Venäjän osuuden kouluttaa yrittäjä Petri Reunanen, jonka yritys tekee paljon Venäjän matkoja ja omaa siten käytännön tiedon sen maan tämänhetkisistä käytänteistä.

Toinen kouluttaja on yrittäjä Anssi Manninen. Bussi-Manninen on tehnyt lukuisia Euroopan matkoja ja Anssilla itsellään on siten käytännön tietoa ja kokemusta monessa Euroopan maassa bussilla liikkumisesta. Kokeneet kouluttajat ovat saaneet osallistujilta kiitosta.

Koulutuspäivän hinta on 125 e + alv/henk. Osallistumismaksun lisäksi Trafin rekisteröitymismaksu 17 euroa sekä kokoustilan kahvi-ja ruokapaketti, jonka hinta vaihtelee koulutuspaikkakunnan/tilan mukaisesti (kts alla). Osallistujat saavat osallistumismaksun hintaan kuuluvana myös painetun BUSSILLA ULKOMAILLA –kirjan.

Koulutuspäivät :
Jyväskylä          13.02 (ilmoittautuminen 31.1.2018 mennessä),        kokouspaketti 29,50
Hämeenlinna    13.03 (ilmoittautuminen 20.1.2018 mennessä),        kokouspaketti 39,00
Turku                17.03.2017 (ilmoittautuminen 3.3.2018 mennessä), kokouspaketti 40,50