Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Linja-autoliiton lehdistötiedote: Linja-autoliiton liittokokous: Tulkaa kyytiin – taas mennään! (21.6.22)

Linja-autoliiton lehdistötiedote: Linja-autoala tarvitsee pikaisesti tukitoimia – pelastuspaketin (1.4.22)

Linja-autoliiton lehdistötiedote: Korona vaikuttaa edelleen linja-autoyritysten toimintaan (9.3.22)

Joukkoliikenteen rahoituskriisi jatkuu, koronatukea tarvitaan vuonna 2022 (19.1.22)

Liikennealan järjestöt: Talvi yllätti autoilijat – ja teiden ylläpitäjät? (17.12.2021)

Linja-autoliiton lehdistötiedote: Suomalaisilla ei pelkoja matkustaa – rajoituksia kevennettävä! (16.9.21)

Linja-autoliiton liittokokous, lehdistötiedote: Tervetuloa kyytiin! (18.8.21)

Linja-autoliiton Kansalaiskyselyn lehdistöpaketti (18.8.21)

Linja-autoliiton lehdistötiedote: Linja-autoyritysten koronapiina jatkuu (19.4.21)

Uudistettu koulukuljetusopas on julkaistu sähköisesti (19.1.21)

Perustason ammattipätevyyskoe (24.11.2020)

Linja-autoliiton lehdistötiedote: Pitkittyvä korona-ahdinko piinaa edelleen linja-autoyrityksiä (19.11.2020)

Lisätalousarviossa joukkoliikenteelle vielä 111 miljoonaa koronatukea (23.10.)

Linja-autoliiton tiedote: Linja-autoliiton liittokokous: Linja-autoliikenne turvattava jatkossakin! (23.9.)

Linja-autoliiton lehdistötiedote: Jäsenkysely paljastaa linja-autoalan korona-ahdingon – valtaosalla yrityksistä edelleen vaikeuksia ja tulevaisuus uhattuna (21.8.)

THL suosittaa kansalaisille kasvomaskien käyttöä tietyissä tilanteissa (13.8.)

Rajat ylittävän linja-auto- ja taksiliikenteen rajoitukset jatkuvat (24.7.)

Lehdistötiedote: Linja-autoliitto pitää lähimatkailun lisäämistä hyvänä avauksena (11.6.)

Peruskoulujen lähiopetuksen alkaessa kunnilla vastuu oppilaiden turvallisista kuljetuksista (Linja-autoliiton ja Taksiliiton tiedote 6.5.)

Linja-autoliiton mediatiedote koronakriisistä (29.4.)

Päivitettävää tietoa koronavirustilanteesta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Ajankohtaista koronaviruksesta, LINKKI